Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Högern försökte göra Löfven till strykpojke

Annons

Högern försökte göra Stefan Löfven till strykpojke. Som dåliga förlorare fällde de regeringen och utgick från att Stefan Löfven skulle komma till de borgerliga partier som hela tiden konsekvent nekat till samarbete, sagt nej till Sveriges långa tradition av samförstånd och öppet haft lekstuga i riksdagen tillsammans med Sverigedemokraterna.

Högern, tillsammans med Sverigedemokraterna, har fått ett svar. Socialdemokraterna kommer aldrig, ALDRIG, att medverka till en normalisering av Sverigedemokratraternas rasistiska politik.

Socialdemokraterna kommer aldrig att ställa upp på en politik där människors lika värde ställs i skamvrån och Socialdemokraterna kommer alltid att slåss för en rättvis fördelning av resurserna.

En rättvis fördelning som innebär fler jobb för ungdomarna, lägre skatt för pensionärerna, satsningar på skola, vård och omsorg och en satsning på miljön så att våra unga har något att ärva.

Ingen skall tveka om att Socialdemokraterna står upp för människovärdet. Därför går vi nu till val för att klargöra det politiskt sett nya Sverige där Sverigedemokraterna kommer att fälla alla budgetar som står för människovärde och alla människors lika värde.

Vi går även till ett val där väljarna kan bedöma Socialdemokraternas utsträckta hand kontra högerns ovilja att ta ansvar.

Jag vet att väljarnas dom kommer att bli hård. Vi har ett exceptionellt läge där människovärdet står i fokus mot Sverigedemokraternas bruna dofter från förr och högerns vilja att regera med stöd av Sverigedemokraterna.

Jag är övertygad. Sverige kommer att få en stark socialdemokratisk regering i mars.

Annons