Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höll möte för 96:egången

I klubblokalen i Skansbacken har Nås Idrottsförening hållit det 96:e årsmötet. Stipendiet för 2012 ur Rune Skantz Minnesfond tilldelades Grus Ingemar Olsson. Han var under en följd av år, med början 1985, föreningens ordförande.

Grus Ingemar har varit aktiv inom fotboll och ishockey för Nås IF.
Han har lett arbetet inom föreningens festkommitté under ett tiotal år och när gräsmattan på fotbollsplanen fick nytt gräs 1984 lade han ner ett mycket förtjänstfullt arbete.

Tupp Uno Matsson valdes till föreningens ordförande för en tid av ett år. Övriga i styrelsen är Ulrika Johansson, Anders Schedin, Catrin Eriksson, Pasi Jokitalo, Sven-Erik Bäck, Mats Thörnberg, Veronica Enström och Susanne Schedin.
Nås Idrottsförening har 339 medlemmar. Årsmötet antog en verksamhetsplan för 2013. Slutligen diskuterade man möjligheterna att i framtiden kunna friköpa marken runt skidstugan/klubblokalen i Skansbacken.