Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hoppfullt i Gagnefs Ridklubb

Närmare 1 440 tävlingsstarter har gett intäkter som används för att hålla ridskolepriserna nere.
Gagnefs Ridklubb har summerat tävlingsåret 2013 – och medlemmarna lämnade träffen leende.

Det gångna tävlingsåret summerades vid en träff i GOK-stugan i Mockfjärd.
Klubben bjöd på glögg och ”småplock” – och ett både verksamhetsmässigt och ekonomiskt bra tävlingsårsresultat.
– Vi har haft 1 437 starter på våra hopp- och dressyrbanor, på allt från lokal till nationell nivå. Ponnyhoppningen på nationell nivå innehöll även detta år kval till Prins Carl Philips pris, som har sin finalomgång i Ericson Globe under Stockholm International Horse Show, berättar Elisabeth Greze, klubbens administratör.

Hon berättar att även i år har tävlingsverksamheten inbringat medel som kan gå direkt tillbaka till verksamheten i form av fortsatt låga ridskolepriser.
– Det är viktigt för klubben att alla våra funktionärer får njuta frukterna av sitt arbete genom låga priser och många aktiviteter.
Styrelsen tackade funktionärerna och medlemmarna och efter mingel höll kocken, företagaren och idrottsmannen Lars Erlman en föreläsning under rubriken ”Våga vara vänlig”.

Han berättade om vikten av inställning, respekt och bemötande, om att det med enkla medel går att få andra människor att känna sig viktiga och omtyckta. Lars Erlman konstaterade med nöjda medlemmar ökar trivseln i en förening, som därmed kan notera bättre resultat.
– Börja med att le mot varandra – och mot er själva när ni ser er i spegeln, uppmanade han.

Kent Olsson/DT