Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IBF Falun har full trupp i premiären

I kväll är det seriepremiär i superligan och för svenska mästarna IBF Falun väntar Sundsvalls-laget Granlo hemma på Lugnet.

– Vi är obesegrade på försäsongen och slog Storvreta med 5–4 i genrepet, så allt annat än vinst är naturligtvis en besvikelse för oss, säger Faluns assisterande tränaren Rickard Hedlund.
Både IBF Falun och Granlo har nya huvudtränare den här säsongen. Granlos heter Thomas Eriksson och kommer närmast från Hagfors innebandygymnasium. Han har tidigare tränat Dalens och Täbys damer samt Umeå Citys herrar.
– Jag vet inte så mycket om vilken innebandy han vill spela, men vi har full respekt för Granlo som i sina bästa stunder kan rubba vilket lag som helst i superligan, säger Rickard Hedlund.

I Falun rapporteras alla spelare friska och krya. Emil Johansson har haft problem med en fot men är återställd.
– Vi har haft lite småskavanker och hoppade av en turnering i Umeå för 14 dagar sedan och det var nog bra. Nu är alla friska och laddade, säger Rickard Hedlund.
IBF Falun tänker starta med mycket folk för att få i gång så många som möjligt.
– Sedan får vi se vilka som är sugna, säger Hedlund.

Håkan Eriksson
hakan.eriksson@daladem.se