Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Illusionisten Joe Labero trollbinder Falun.

Annons

Lugnethallen får i kväll celebert besök i form av illusionisten Joe Labero och som vanligt med denna entertainer kan besökarna förvänta sig en kväll utöver det vanliga.

När DD ringer upp Joe Labero, som detta år firar 25 år som professionell underhållare har han nyligen varit i Linköping och Norrköping för fyra föreställningar och är på väg till Västerås för att göra ytterligare två. I ungefär samma veva har han dessutom hunnit med att åka en vända till Asien, som är ett genomgående tema på den pågående turnén.

”Jag ger alltid allt”

En uppbokad entertainer, med andra ord.
- Ja, det händer saker hela tiden, men det är så det ska vara, säger han. Ingen föreställning är den andra lik, och när jag kommer till en plats för att uppträda ger jag alltid allt och gör mitt bästa. De mest oväntade saker kan hända, säger han.

Din turné har ju ett Asien-tema, hur kommer det sig?
- Jag har fascinerats väldigt mycket av den känsla man får när man kommer dit. Det vilar en magisk mystik och atmosfär över den asiatiska kulturen som jag fastnat lite för, och jag vill försöka ta det till scenen.
Joe Labero tycks för övrigt ha ett gott öga också till Dalarna - han tycker mycket om naturen och har tidigare semestrat i Tällberg.

Lugnare än i Dalhalla

- För ett tag sen uppträdde jag också i Dalhalla, säger han och tillägger att besökare som kommer till Lugnethallen i kväll kan förvänta sig en show i ett lugnare tempo.
- Det blir blir en föreställning i magins tecken som vanligt, men utan hets. Bara magi, close up-trick, och ren och skär underhållning.
Han vill av naturliga skäl inte säga alltför mycket om showen men avslöjar han att han bland annat kommer framföra "duv-akten”, som är ett trick med duvor, "emballagen”, där han blir inplastad i plast, "svävande bordet” och "passagen”, där han går rakt igenom en tjej.
HANNA BORGS
023-476 07
hanna.borgs@daladem.se

Mer läsning

Annons