Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Avestarekrytering oroar

Annons

Som det verkar, så har det dykt upp en i det närmaste, väl, självutnämnd kulturpersonlighet i trakten av Avesta. Det kan ju lätt bli så att personen i fråga tar på sig så många och stora uppdrag, att en och annan, ja till exempel en annan, börjar undra lite över kejsarens nya kläder?

Efter att jag tagit mig friheten att konsultera nätet, "internet" som det väl heter, så har jag kunnat konstatera att personen jag hakat upp mig lite på, inte direkt brer ut sig när det gäller sina insatser inom det akademiska området. Det framgår i alla fall inte på Wikipedia.

När det gäller riktigt tunga uppdrag inom förvaltning och liknande så brukar väl de allra flesta ha viss bildning?

Jag har börjat undra om Centerpartiet, kyrkan och skogsägarna och många fler valt att satsa sina sekiner på en person som saknar akademisk examen? Inget underligt i detta, de allra flesta såvitt jag vet saknar just en sådan, men när det gäller riktigt tunga uppdrag inom förvaltning och liknande så brukar väl de allra flesta ha viss bildning?

Nu vill ju inte jag peka ut någon person, och alldeles säkert inte döma ut lämpliga påföljder för okunskap, det brukar liksom ge sig självt när enskilda tagit sig vatten över huvudet. Men skulle det vara som så att kejsaren är naken, då borde kanske de inblandade parterna börja se sig om efter någon som har lite bättre förmåga att ekipera sig?

Åtminstone för undertecknad så förefaller det uppenbart att kompetensen finns, dessutom med lokal förankring, för den händelse vår primadonna börjat verka aningen teatral!

Katten i trakten

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips