Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Bali har rätt!

Annons

Det roliga är att Hanif Bali har helt rätt om Carl Xll Bildt. Inom moderaterna ska man, om inte hålla käften, åtminstone hålla stilen även om sanningen får sitta i kläm. Tänk tillbaka några år och fundera över vilka grodor som dykt upp ur det moderata träsket.

Den tidigare partisekreteraren Sofia Arkelsten dristade sig till att skriva om den svenska 1900-talshistorien och påstod att högerpartiet minsann hade gått i spetsen för att demokratisera vårt land. Hon blev en börda.

Delmon Haffo i moderata ungdomsförbundet kallade Annika Strandhäll för "hora". Det skedde internt och var inte menat att offentliggöras, men så går tongångarna i de inre kretsarna.

Moderaterna Erik Bengtsboe och Elisabeth Svantesson har kvitterat ut sexsiffriga belopp från skattebetalarna genom att uppge felaktiga bostadsadresser.

Det är obegripligt att partiet kan samla strax under tjugo procent av väljarna. Men det är väl så att en femtedel av befolkningen tycker att det är okej att ljuga och sko sig på andras bekostnad.

Hans Skagerlind

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons