Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bygget i gång på Prästgärdet – platsen kan betyda närhet till det man önskar

Efter många års vacklande är bygget startat. Processen fram dit har bland annat försenats genom överklaganden från närboenden, som mister utsikten mot Ljustern.

Överklagandena har inte fått gehör och nu görs ett nytt försök. Undertecknad har full förståelse för de klagande. I deras situation hade jag kanske gjort likadant. Jag hade dock inte motiverat klagandet med argumentet att bygget sker på en yta, som nyttjats för olika ändamål. Detta är inte är sant. Den har varit ett dött hörn, som inte glatt någon och dit ingen har haft något ärende. Att påstå något annat tyder på önskesyn.

I kommunala pensionärsrådet har jag verkat för den lösning, som nu är igång och där vi hoppas att få en plats om vi inte orkar ha kvar nuvarande boende, en plats som ger oss och andra närhet till allt vi kan önska.

Stig Eklöf, 88

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips