Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Djur plågas av vindkraftverk

Jag är säker på att alla ni som har, eller har haft husdjur, förstår mig när jag säger att vi har glömt djuren. Vår katt har hunnit bli 15 år gammal och hon blir klokare för varje dag. Gissa om vi skämmer bort henne! Hon får bra mat och vi går regelbundet till Elonies veterinär här i Ludvika. Vår veterinär tycker om Elonie och det förstår hon.

Vindkraftskapitalisterna struntar fullständigt i älgarna

Vi hatar nyårssmällar. Jag tänker på alla djuren i naturen som måste stå ut med förfärliga ljud från vindkraftverken. Jag tänker till exempel på älgarna som måste stå ut med dessa ljud. Älgarna har dålig syn men ett bra hörselsinne. Vindkraftskapitalisterna struntar fullständigt i älgarna och andra djur och de vill bara få del av statsbidragen som vår inkompetenta regering delar ut till dom. Det är till och med så att jag håller med Sverigedemokraterna. Det är bättre med kärnkraft än vindkraft men bäst är ändå naturgas och vattenkraft.

Birger Hansson

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips