Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Förvånansvärt lite kritik mot SD

Jag brukar läsa insändarsidan och förvånas över att SD:s framgångar kommenteras så lite. Sverigedemokraterna är ett parti med sitt ursprung i högernationalismen.

Partiet toppstyrs av det gamla kompisgänget från Lund vars nuvarande partisekreterare Richard Jomshof inte döljer att partiet anpassar sin retorik efter de svenska väljarna "eftersom Sverige inte är Ungern" och ”eftersom vi inte sitter i regeringsställning (än)”.

Men Sverigedemokraterna är inget parti som står för "bondförnuft", som vill ha tillbaka Sverige som det en gång var

De säger sig vilja skaffa sig inflytande över allt från skolor, universitet, till statlig tv/radio och advokatsamfundet. De samverkar med tveksamma organisationer runt om i Europa.

Jag förstår att många är oroliga över utvecklingen med gängkriminalitet och att man inte känner igen det Sverige man växte upp i. Men Sverigedemokraterna är inget parti som står för "bondförnuft ", som vill ha tillbaka Sverige som det en gång var.

SD är ett djupt ideologiskt grundat parti som inspireras av sina kollegor i Polen och Ungern.

Ett är då säkert, får SD makten på riktigt kommer vi inte längre känna igen oss i vårt Sverige.

MN

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips