Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Gösta Frost är en rejäl kommunpolitiker

Tack Gösta Frost för din insändare om "ostyret" i Mora Kommun.

När Gösta Frost pratar så är varenda ord rätt, varje mening sann. Jag vet det. En mera rejäl kommunpolitiker hittar vi inte om vi så letar land och rike runt. Jag är själv nu 70 år och i karantän och gammal nog att ha följt såväl kommunalpolitiken som världspolitiken i gott och väl 55 år. I vår kommun har politiker kommit och gått, det ena virrhuvudet efter det andra och sandslott och drömmar har byggts och rivits, Gösta Frost har bestått.

Vore Gösta Frost verksam på riksplanet så skulle han kunna axla en roll som "landsfader". Läs hans insändare. Det är precis så som han skriver vad gäller Alliansen i Mora - och jag vill på eget bevåg säga att det är en samling "nickedockor" som sitter där och röstar och inte har en endaste motivering till sitt sitt val.

De flesta är ju rejäla människor med sunt förnuft, men när de sitter där bredvid kommunalrådet är de nickedockor och betänker inte för en sekund vad deras ja eller nej innebär. Varje kommunfullmäktige som jag följer via radio känns oftast som ett omyndigförklarande av Alliansen.

Sven Oskar Lind

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips