Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur prioriterar polisen när de låter NMR demonstrera 1 maj?

Artikel 35 av 73
1 maj Falun 2017
Visa alla artiklar

Annons

Vi får ideligen höra att polisens resurser inte räcker till! De outredda brotten är orimligt många och polisen säger sig vara tvungen lägga ner den ena förundersökningen efter den andra , de hinner inte ens läsa eller titta på det material som inkommit och mycket tydligt pekar på gärningsman (flera tv-program har påtalat detta samt insändarens egna erfarenheter).

TV: Greider om att NMR får demonstrera på 1 maj - "det känns väldigt fel"

MEN - att hundratal poliser från hela landet ska ägna sig åt att hålla ordning på 1 maj därför att polisen själv tillåtit nazister att demonstrera just den dagen - den resursen finns tydligen och de pengarna det kostar! Ordningsfrågan borde vara ett argument för att förlägga Nordiska motståndsrörelsens demonstration till en annan dag/ tidpunkt. De har ingenting med svensk arbetarrörelse att göra. De kan demonstera en annan dag om nu mötesfrihetens fana ska hållas högt!

LÄS OCKSÅ: We are Dalarna: NMR är den värsta sortens förstoppning - förbjud organiserad rasism!

Att polisen inte av ordningsskäl och resursbrist säger nej är absurt! Och gör att jag undrar hur många av dem som själva skulle vilja delta i Nordiska motståndsrörelsens demonstration!

Ingrid Edlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare