Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ingen högerpolitiker försvarar Arbetsförmedlingens existens

Visst blir man lite förundrad över dagens politiker. Hela den politiska situationen är ju märklig men inte så konstig egentligen med dagens politiker.

Vad tänker ni om jag säger Arbetsförmedlingen? Några säger nog spontant: "arbets-förnedringen?". Någon annan skulle kanske säga: "Ja du, inte vet jag?".

Inte ens den allra rödaste kommunist skulle göra det

Själv har jag åsikten att det är en ineffektiv jättedyr verksamhet, finansierad av mina skattepengar. Jag vågar gissa att inte någon i detta land skulle resa sig upp och säga: "Verkligen tur att vi har Arbetsförmedlingen, hur skulle vi annars få ett arbete?". Inte ens den allra rödaste kommunist skulle göra det.

Jag tänker att svenska folket i stort saknar tilltro till Arbetsförmedlingen även om det förmodligen är ett stort antal som aldrig haft med dem att göra. Det är ungefär som med skolmaten, inte är den god.

Blågröna Annie har trängt upp röda Stefan i hörnet och sagt; "Om du får sitta i förarhytten en stund till så kan väl jag få reformera Arbetsförmedlingen".

Stefan sa ja till Annie i januari, som genast satte fart. Blåa Ebba och Blåa Christer som inte får vara med i den fina sandlådan gör allt vad de kan för att kasta grus och sten på Stefan och Annie, men de märker ingenting.

Finns det någon i detta land som har hört en högerpolitiker försvara Arbetsförmedlingens existens? Tror inte det va, och visst blir det pinsamt, mycket pinsamt. Och inte blir det bättre när röda Jonas ansluter.

Vem i hela världen kan man lita på

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips