Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag får kalla kårar

Som avslutning på Sverigedemokraternas lantdagar höll partiledaren Jimmie Åkesson ett bejublat tal. Text-TV tog sig friheten att citera en del av hans tal, bland annat sa han: "Sverigevänner, vi växer så det knakar i fogarna på Rosenbads nyrenoverade fasader, hos sossarna på Sveavägen 68 och fackpamparna i LO-borgen vid Norra Bantorget, marken gungar under Stefan Löfven."

När Jimmie Åkesson säger detta möts han av rungande applåder. Jag får kalla kårar på ryggen! Sådana scener utspelades även i den tyska riksdagen på 1930-talet! LO-medlemmar, som röstar på SD, tänk ett varv till! Tack vare de starka fackliga organisationer som vi har i vårt land, är Sverige idag ett av världens bästa länder att leva i. Dessa organisationer är tydligen Jimmie Åkessons värsta fiender! Skall en sådan politiker bli Sveriges nästa statsminister? Jag bävar!

Socialdemokrat för alltid

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips