Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kommunister inte på långa vägar ett lika stort problem som nazister

Annons

Funderar lite på varför vissa personer har så förtvivlat svårt att ta till sig vad som händer på våra gator, här och nu. Vi har nazister på våra gator, och istället för att uppröras över deras blotta existens, så börjar man peka finger åt något annat håll och säga "ja men de då!?". Ta itu med problemet vi HAR, istället för att försöka flytta fokus och skapa ett problem vi inte har!

Har vi kommunister som marscherar på våra gator, och som misshandlar våra folkvalda politiker och hotar vår räddningstjänstpersonal? Nej!

LÄS OCKSÅ: Insändare: Nazister gjorde att jag och barnbarnen skippade Rättviks marknad

Har vi kommunistsympatisörer från orten som lägger upp namn på vår räddningstjänstpersonal på en kommunistsida på nätet, i syfte att personalen ska identifieras och skadas? Nej, men däremot så har vi uppenbarligen nazistsympatisörer i Rättvik som skriver namn på räddningstjänstpersonal på nazistsidor, i syfte att dessa personer ska skadas!

Ni som tror att kommunister är ett problem för Rättvik likt nazisterna, ska nog ta och lyfta näsan ur kapitel 40- och 50-talet i historieböckerna och titta ut genom fönstret.

Och AFA, det står för ANTI Fascistisk Aktion. Deras mål är att bekämpa fascism och nazism på olika sätt, och ibland med våld.

LÄS OCKSÅ: Insändare: Den som tystar andra ska naturligtvis själv tystas

Ni som ser vänsterspöken överallt, och i allt, istället för nazisterna på våra gator, vill ni ha hit AFA också? Ska sådana grupperingar få lösa våra problem?

Om inte, så får ni lägga av med ert svammel om kommunister och dylikt, visa att ni har råg i ryggen och ta hand om nazist-problemet som vi har HÄR och NU!

Tack för ordet.

Jörgen Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare