Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Musikgymnasiet är ett guldkorn

Wow! Vilken skola! Och då syftar jag på Musikkonservatoriet.

Jag är inte från stan, men har ett barnbarn som går andra året på denna eminenta skola. Och väldigt ofta ordnas konserter där eleverna visar upp sina färdigheter. Och det är inga dåliga grejer minsann! Men något som slår mig är att inte skolan lyfts fram i media. Varför inte slå på pukor och trumpeter, visa upp skolan och visa dess hängivna, engagerade och duktiga elever och lärare? Jag tycker man ska visa upp en skola där eleverna går ”all in”.

Musikkonservatoriet är den skola som är ljusår från andra eländes elände-skolor

Musikkonservatoriet är den skola som är ljusår från andra eländes elände-skolor. Var stolta över en skola som är helt outstanding. För handen på hjärtat, jag tror bestämt att ni inom lokal media, och kanske också Faluborna över lag, är hemmablinda. Ni har ett fullständigt guldkorn framför ögonen, ta av er skygglapparna och ta del av något helt unikt, nämligen Musikkonservatoriet.

Greta Thorén

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips