Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare:Palmemördaren fortfarande på fri fot

Det blev ett antiklimax utan like. Åklagare Krister Peterson lovade att komma med ett avslut på Palmeutredningen men vi får veta att det är den numera avlidne Stig Engström som är mördaren.

Till och med gamle statsministern Ingvar Karlsson inte alls överbevisad utan sa uppgivet att "man får väl acceptera att Stig Engström och berättelsen om honom som möjlig mördare kan vara trovärdig och sedan gå vidare". Alltså att acceptera och lägga bakom sig, men övertygad verkar inte Ingvar Karlsson vara. Han hade nog som vi alla väntat oss mera än att en död person ska bli slutpunkten på denna 34-åriga utredning. Privatspanarna är nu hoppet om att vi till slut skall komma till ett bättre avslut.

Och vart tog vittnet Leif Ljunkvists vittnesmål vägen? Han var ju på plats exakt vid tiden för mordet och han såg Stig Engström komma till platsen några minuter efter mordet. Detta vittnesmål nämnes inte alls.

För alla oss som följt utredningen av mordet på Olof Palme så var besvikelsen stor den 10 juni 2020.

Sven Oskar Herbert Lind

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips