Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S-företrädarna hetsar och anklagar

Sedan en tid tillbaka kräver företrädare från S svar på hur omvårdnadsförvaltningen hanterat coronakrisen. Man gör det genom att på ett mycket aggressivt sätt pressa den politiske ordföranden Camilla Andersson Sparring. De söker bland annat information om hur många personer som avlidit till följd av covid-19 i Falun. Informationen är inte svår att få fram och Camilla har bjudit in till möte för att tillsammans med förvaltningen gå igenom informationen.

Detta vill inte S-företrädarna, möjligen beroende på att de vet att ett gott arbete utförts. De är mer intresserade av att anklaga och hetsa, bygga halmgubbar och luftslott för att ta politiska poänger på den kris vi andra kämpar med.

Man häpnar och värjer sig mot sådan syn på politik. Genom mötesinbjudan har Camilla gjort vad som krävts och därmed är saken utagerad för vår/hennes del.

Mats Dahlström

kretsordförande Centerpartiet i Falun

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips