Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S-företrädarna vill ha rimliga svar

Mats Dahlström, Falucenterns ordförande anklagar socialdemokratiska företrädare för att bedriva hetskampanj mot omvårdnadsnämndens ordförande, i en insändare i DD den 9 juli. Detta för att vi vid ett antal tillfällen begärt svar på frågor om hur det politiska minoritetsstyret har tänkt sig att ta vara på erfarenheter från covidpandemin och andra politiska frågor på samma tema.

Frågorna är ställda i publika sammanhang, vid fullmäktiges sammanträde och i ett öppet brev.

Svaret vi får är att om vi är intresserade av förvaltningens arbete så erbjuds två namngivna företrädare ett möte med förvaltningsledningen. Eftersom vi ställer politiska frågor till politiska företrädare är ett möte med förvaltningsledningen helt bortkastad.

Jag hoppas att Mats Dahlström, om han vill stödja sin medlem, tar av offerkoftan och diskuterar politik istället

Vi har stort förtroende för den professionellt utförda verksamheten, den här diskussionen handlar inte om dem. Den handlar om det politiska styrets tankar och idéer inför framtiden.

Jag hoppas att Mats Dahlström, om han vill stödja sin medlem, tar av offerkoftan och diskuterar politik istället.

Jonas Sallén Lennerthson

Oppositionsråd (S)

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips