Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Satsa inte på ny festival

Nu när Peace&Love gått i konkurs igen, tycker jag inte att man ska satsa på någon ny festival. När vi har den här situationen med covid-19 vore det smartare att låta andra, redan etablerade platser, få chans att erbjuda internationella artister till den svenska publiken.

Jag tycker att Dalhalla bör få bättre möjligheter att boka in de större internationella artisterna i framtiden här i Dalarna.

Låt Borlänge spara på sin budget och inte satsa på festivaler, besök Dalhalla istället

Jag har aldrig varit till Peace&Love eftersom det inte är någon bra miljö för mig att vistas i. Dalhalla däremot, är en mycket trevligare plats att vara på. Låt Borlänge spara på sin budget och inte satsa på festivaler, besök Dalhalla istället nästa år.

De redan etablerade platserna runt om Sverige skulle verkligen behöva mer stöd från oss i Sverige. Varför starta en helt ny festival när man redan har en bra plats som Dalhalla?

2021 är ett år när vi inte bör satsa på något nytt. 2021 är året man vill stödja den man känner igen väl.

Andreas

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips