Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Satsa på Romme för Borlängebornas hälsa

Romme med omnejd är ett område som Borlänge kommun glömt bort. En byggnation av ett utegym, upprustning av elljusspår och planer på fotboll med mera vid Tunets IP, är ett sätt för att få hela Borlänge att leva. Likaså borde det bli en upprustning eller försäljning av Tunets bad med tillhörande gymnastiksal och gym.

Idrottsföreningar och andra föreningar som nyttjar Tunet borde kontaktas för att det ska bli ett så bra område som möjligt och ett område som kan nyttjas av alla

Det bör också finnas bra preparerade skidspår vintertid. Genom att nyttja befintliga lokaler och naturen runt omkring området, gynnas Rommeborna. Att satsa på Romme är bra för Borlängebornas hälsa.

Tunets IP och Tunets bad är redan nu ett område som nyttjas av många och därför skulle det vara på sin plats med ett "ansiktslyft" för hela området.

Hälsofrämjande insatser ska vara lättillgängliga för alla

Hälsofrämjande insatser ska vara lättillgängliga för alla medborgare i kommunen och det blir det för Romme med omnejd om det byggs ett funktionellt område för idrottsutövning vid Tunets IP och Tunet bad.

Idrottsföreningar och andra föreningar som nyttjar Tunet borde kontaktas för att det ska bli ett så bra område som möjligt och ett område som kan nyttjas av alla.

Borlänge kommun, nu är det hög tid att visa om ni bryr er om Romme med omnejd!

Rommeallie

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips