Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: SD är ett missnöjesparti

Gör som min grekisk-italienska hustru med judiskt påbrå och läs programförklaringen från A till Ö först!

Hur kan man med hedern i behåll hävda att vi som vill ha Sverige som det var på 50-/60-talen är högerextrema nationalsocialister (nazism)?

I mellanstadiet tog vår lärare med oss till Etnografiska museet på Djurgården där vi förfasades över socialdemokraternas övergrepp med skallmätning på samer och inspärrning av oliktänkande på de 14 interneringslägren i Sverige! Filmen "Ett folk Ett parti" var en obehaglig påminnelse, ingenting annat. Nyligen gick även filmen "Sameland" på SVT som en obehaglig påminnelse.

De möten jag varit på har bestått av pensionärer (som jag själv), handikappade (som blivit av med omsorg), andra-generationens invandrare (som min fru) samt friställda som nu har en osäker framtid som konsulter mot sina tidigare arbetsgivare (och våndas över skatter och ojämn inkomst).

SD är ett missnöjesparti! Precis som Löfven påpekade och på samma grund som Arbetarpartiet Socialdemokraterna var då det bildades 1889.

Roger Berg

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips