Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sluta klaga och håll ut!

Skärpning alla ni som klagar på att ni inte får råd om ni ska avboka semesterstugan på Öland eller Gotland. Eller ni som tycker att Folkhälsomyndigheten inte kan ge tillräckligt klara besked om smittspridning eller immunitet. Sjukdomen är ny! Jag är övertygad om att ansvariga hanterar detta utifrån all tillgänglig forskning och de erfarenheter som dragits i andra länder.

Det lär vi slippa i Sverige, så sluta klaga!

Vi i Sverige har kunnat leva relativt normalt, förutom de riskgrupper som vi alla måste hjälpas åt att skydda. I exempelvis Spanien och Italien har det rått utegångsförbud i flera veckor. I Spanien (och säkert i fler andra länder) har polis och militär patrullerat på gatorna för att se till att människor hållit sig inne.

Nu när restriktionerna lättar ser man i en del länder ett ökat antal smittade. Det lär vi slippa i Sverige, så sluta klaga! Avboka era semesterresor - det kan inte vara enklare!

Nu måste vi hålla ut och vara restriktiva i våra kontakter och umgänge, tvätta händerna noga och stanna hemma om man känner sig minsta sjuk.

Molnets syster

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips