Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sluta slösa med våra skattepengar!

Det sägs att vi i Sverige har världens högsta skatter. Varför måste det då dras ner och sparas i stället för att satsa på vård, omsorg, skola och annan samhällsservice? Och varför ska Sverige ha Europas fattigaste pensionärer? Vart tar de vägen, våra skattepengar?

När det gäller vården till exempel, ämnar Region Dalarna etablera samarbete med Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Det kan betyda att vi i Dalarna ska vara med och betala deras enorma konsultkostnader.

Den pågående pandemin visar att det är många fler arbetare i vården och övrig samhällsservice som behövs, inte konsulter

Ulf Berg talar ju om ekonomiska underavtal som kan bli kostsamma. Behövs det konsulter när vi betalar anställda för att utföra jobbet?

Den pågående pandemin visar att det är många fler arbetare i vården och övrig samhällsservice som behövs, inte konsulter.

Det måste bli slut på slöseriet med våra skattemedel. Det är dags för våra valda politiker att ta ansvar!

Ebba Sundberg

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips