Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Styrelsen för Folkets hus borde få beröm

Annons

Den styrelse som tog över efter den som satt för några år sedan, har lagt ner ett enormt ideellt arbete för att reda ut ekonomin som den gamla styrelsen kört i botten. Så nära en konkurs har Folkets hus aldrig varit tidigare.

När man arbetar och sliter, som styrelsen med flera gjort, och sedan behöver hjälp, söker man den så snabbt som möjligt och då kan det bli att man tar hjälp av närstående för att lösa problemen.

Det är märkligt att folk ska kritisera folk som jobbar och sliter för Säters befolknings bästa, men inte själva är beredda ställa upp

Naturligtvis skall kommunen ha fortlöpande information. Men Willfox är väl inte den rätta att ta till brösttoner, med tanke på hur hennes partikamrat skötte sig i den förra styrelsen. Hon kan ju kolla upp hur de anställde och förfor. Det var inte särskilt rent mjöl i den påsen.

Förresten Willfox, du kan ju anmäla dig och jobba ieellt, det är vi många som tidigare gjort och samtidigt suttit i kommunstyrelsen.

Det är märkligt att folk ska kritisera folk som jobbar och sliter för Säters befolknings bästa, men inte själva är beredda ställa upp. Det vore trevligt om man gav dem ett berömmande ord, det är de förtjänta av.

Dan Ericson

Tidigare flerårig styrelse i Folkets Hus

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons