Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tack till alla som hindrar smittspridning

Ett hedrande tack till de gamla och andra -som inte vistas i affärer och andra tillställningar- och som gör så att coronan tar sig som eld i torra marker.

Nu finns det en del människor som inte har respekt för detta virus och som besöker större sammankomster, utställningar med mera. Det kan man se som ett ganska vidrigt uppförande utan hänsyn till en alltmer dödande sjukdom.

Var rädda om er tills stormen är över, vilket tar sin tid och därför måste vi stå ut, så att smittan inte sprids ännu mer

Vi känner nämligen en kvinna som ligger i Falun med syrgas för att försöka överleva. Man får ta endast en dag i taget eller en timme, ja så ledsamt är det. Hon har vistats på lasarettet i ett flertal månader och det började med en enkel förkylning som gick över till feber. Hon hade ingen tanke på att det var något farligt, mer än att det strax skulle gå över, som vanligt. Denna gång var det inte så enkelt.

Därför ber vi dig/er att respektera detta virus som sprids snabbt. Vi vill skicka ett mycket stort tack till er som sköter er på bästa sätt och lite till. Här hemma har vi varit riskpatienter sedan i mars och fått hjälp med handling, ärenden till apotek, post, och affärer med mera.

Var rädda om er tills stormen är över, vilket tar sin tid och därför måste vi stå ut, så att smittan inte sprids ännu mer.

Tomas Holst

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips