Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Tankar om Malung-Sälens kommun och dess styrande

Annons

De senaste veckorna har man läst både den ena och andra floskeln i Malungsbladet om dittan och dattan. Den så kallade enade majoriteten flosklar på om ett "ja till vindkraft". Den splittrade oppositionen säger ja - eller var det nej?

Ett kommunalråd skriver en helsida om att denne är "störst å bäst, så bråka inte".

Men att döma ut en förening som har 15-20 ideellt jobbande medlemmar som motsätter sig en etablering av ett projekt - som kommer kosta kommunen mångdubbelt mer i slutändan, har du råd med det kära kommunalråd? Att sedan i nästa minut förlöjliga personer som har en drivkraft att föra en dialog framåt och samtidigt ljuga för en liten församling, är det ett välfärdssverige som ditt parti så varmt vördar om?

Om du nu vill ta hand om dina medborgare i kommun, käre kommunalråd, så ber jag dig att prata med alla i kommunen. Även vi i Lima har tankar och åsikter. Eller törs du inte?

Om du inte börjar prata med alla inblandade och lyssna på kommunmedborgarna som säger sanningen, så är väl inte Arbetsförmedlingen allt för långt från din arbetsplats.

Att åsidosätta demokratin är väl ingen övertygelse? Gör om och gör rätt och ta det här i september 2022.

En som redan nu letar aktivt boende nån annanstans

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips