Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad har det blivit av Vårdcentral Engelbrekt?

När Vårdecentral Engelbrekt i Ludvika startade, så listade jag mig hos dem därför att man fick sin läkare som hörde till det vårdteam man tillhörde, vilket var en bra trygghet.

Idag så vet jag knappt vad jag har för läkare när jag kommer dit. Det är olika varje gång. Samma gäller sjukgymnastiken, jag har stora behov att gå där kontinuerligt, men när min sjukgymnast blir långtidssjukskriven så står man där utan hjälp och vård, och inte får man hjälp av någon annan heller, alla är överbokade.

Om det fattas personal så måste de väl ersättas?

Nej detta blev inte som man tänkt sig alls. Om det fattas personal så måste de väl ersättas? Vi som patienter skall inte bli lidande för det. Vi behöver våran vård och vi har ju vårdcentralen för att få det. Men skall bara pengarna styra, så man tar in fler patienter än man klarar av, för att få så mycket vinst som möjligt, så har Engelbrekts ideologi som man hade från början helt fallerat.

Jag är djupt besviken, tänker att det kanske är dags att byta vårdcentral, för jag behöver den vård som min kropp kräver men det finns ingen tid att få.

En kropp som lider

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips