Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad har KD emot homorörelsen?

Angående Kristdemokraterna och deras syn på homorörelsen reagerade jag när jag den 15 juni läste kristdemokraternas Katarina Gustavssons insändare i Dala-Demokraten, där hon skriver att Kristdemokraterna är tydliga och har en plan över hur samhället ska fortsätta fungera. Hon menar att det inte finns någon prutmån och att det krävs en anständig politik.

Vad har KD i stort emot oss homosexuella och varför svarar ni inte uppriktigt på våra frågor?

Med anledning av det Katarina Gustavsson skriver, fortsätter vi undra; Vad har KD i stort emot oss homosexuella och varför svarar ni inte uppriktigt på våra frågor? Man svänger med bortförklaringar och ignorans.

I riksdagsdebatten om homosexuella äktenskap sa dåvarande partiordförande Alf Svensson "... då kan vi också acceptera polygami ..."

Göran Hägglund tog inte ställning, han la hellre ner sin röst. I den senaste valrörelsen sa nuvarande partiordförande Ebba Busch "... gaypar kan vara lika bra föräldrar som jag ..."

Är detta vad Kristdemokraterna menar med solidariskt och humanistiskt samhälle? Att göra skillnad på medborgare och medborgare och ställa cirka tio procent av befolkningen åt sidan?

Bosse Réen

Homosexuella Socialister

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips