Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vänster och högerbeteende

Jag har rätt många vänner och de befinner sig över hela den politiska skalan och jag har inget problem med det eftersom jag är sann demokrativän, som därför önskar att allehanda åsikter förs fram och debatteras. På basis av det får ju valmanskåren sedan lägga sina röster i allmänna val.

Jag tycker mig genom många år ha lagt märke till olika beteenden hos de som lutar åt vänsterhållet och de åt högerhållet. Vänsterfolket pratar gärna om solidaritet med de behövande, men när det gäller att ställa upp med frivilligarbete för den goda saken är de ganska så obenägna. De vill i stället att andra ska ställa upp med arbete och pengar, inte de själva.

Högerfolket pratar mindre och är oftast mer intresserade av att bidra med arbete och pengar för den goda saken. I det avseendet föredrar jag högerfolket.

Demokrativän

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips