Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Våra folkvalda är dåliga förebilder

Det är illa nog att vår statsminister, efter alla fina förmaningstal, springer runt i gallerian och hjälper till att sprida smittan, samtidigt som vissa andra ministrar (Morgan Johansson, Magdalena Andersson med flera "skiter i påbuden".)

Det är bullshit för folkmassan!

Vad ska vi vanliga Svenssons tro om deras fina "floskler" om att inte umgås. Det är bullshit för folkmassan! Nu har dessutom vår chef för MSB; Dan Eliasson gett fullständigt f-n i alla, om inte regler så rekommendationer, och åkt till sin dotter på Kanarieöarna i helgerna! Han säger att han var tvungen att åka! Varför frågar jag och många andra.

Själva bor vi i Mellansverige och har fem barn och tio barnbarn i Skåne, samt en gammelmormor på 94 år, som vi inte vågar besöka. Varför var Eliasson tvungen att öka till Kanarieöarna? Det finns något som heter att "du ska leva som du lär". Detta gör definitivt inte våra så kallade folkvalda. Tvärtom, de och deras utsedda lakejer gör som alltid, det vill säga; "fixa ditt och skit i andra".

En upprörd medborgare

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips