Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vårdpersonal behöver bättre arbetsförhållanden

Replik till Malin Höglund (M) som skrev "Vi är stolta över vår hemtjänstpersonal", DD den

Malin, det är riktigt att jag riktat kritik att du i ditt ledarskap ”minutjagar” vårdpersonalen i Mora kommun.

Denna information har jag fått genom telefonsamtal från vårdpersonal, vårdtagare och anhöriga. Så ska vi inte ha det i Mora kommun, och det anser många med mig. PRO i Mora anordnar därför ett offentligt möte i Öna bystuga den 19 september klockan 14.00. Vi har inbjudit personer som ska ge en verklighetsbild av hur äldrevården i Mora kommun fungerar. Du som ordförande och socialnämndens ledamöter med flera har i god tid fått inbjudan till detta möte.

Det är PRO föreningens förhoppning att vi tillsammans ska få en konstruktiv diskusson som leder framåt. Alla välkomnas till detta öppna möte, pensionärer, anhöriga, vårdpersonal, alla som är intresserade och som delta i denna diskussion är välkomna.

Låt oss tillsammans se till att vi får en bra äldreomsorg i Mora kommun och att vi ställer upp och stöder ”Undersköterskeupproret”. Vi behöver ge vår personal i vården bra arbetsförhållande utan stress.

Arne Pettersson (S)

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips