Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför får jag morgontidningen så sent?

Vad har hänt med tidningsutdelningen på sista tiden? Jag har alltid fått tidningen före 06.00, ända tills i våras. Man vill ju gärna läsa tidningen till frukost, innan man går till jobbet. Inte på kvällen.

Det heter väl morgontidning, eller? Nu får man vara "glad" om man får den före 09.30.

Två bekanta har redan sagt upp premumerationen på grund av detta. Jag har ringt Tidningstjänst flera gånger och frågat varför tidningen kommer sent, men det är tämligen meningslöst att få svar. Det enda de säger är att den är försenad, men det vet jag ju redan, det är ju därför jag ringer. Däremot är det omöjligt att få reda på anledningen, det vill säga, det intressanta.

Är det månne någon chef som har varit in och petat på det som i alla år har fungerat klockrent? Det ligger nära till hands att tro det. Trevligt om någon kunde svara "ärligt", men har ingen större förhoppning om detta.

Prenumerant sedan 80-talet

Svar direkt:

Tidningstjänst beklagar att vi inte levt upp till vår målsättning att leverera din tidning i rätt tid. Vi genomförde en större omorganisation av våra distrikt i Borlänge i början på maj och vi har sedan dess ett fåtal distrikt som vi jobbar med för att nå avtalade sluttider. Vi gör allt vad vi kan för att du återigen ska bli nöjd med distributionen av din tidning.

Vi gör allt vad vi kan för att du återigen ska bli nöjd med distributionen av din tidning

Vid vissa tillfällen har vi en stor mängd extrauppdrag, som till exempel utdelning av tidningen Pralin, som gör att vi inte klara av att leverera i tid, men normalt sett ska du få din tidning till morgonkaffet.

Mats Hagelin

Distributionschef Dalarna

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips