Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför proteströsta på SD?

Annons

Folk proteströstar på ett parti som de inte vill ha med i en regering, varför undrar jag.

När jag röstar på ett parti så vill jag att just det partiet ska vara med och bilda en regering. Dessutom måste en regering vara i majoritet för att kunna bedriva någon vettig politik. En minoritetsregering är beroende av vad majoriteten röstar igenom. Samhällsnödvändiga åtgärder kan röstas ned.

Att rösta på SD för att röra om är lika effektivt som att släcka elden med bensin

Den politik som förs idag är lika rörig som valresultatet blev. Att rösta på SD för att röra om är lika effektivt som att släcka elden med bensin.

Jo rörigt blir det genom att rösta på SD, men blir resultatet bra i slutändan? Hur Många proteströster fick SD i det senaste valet? Hur starka skulle SD vara utan dessa röster?

Om den som inte vill ha SD i regering slutade rösta på detta parti, hur många procent skulle detta parti då förlora?

SD har suttit i riksdagen sedan valet 2010. Har samhället blivit bättre under dessa åren? Vad vill du ha för ett samhälle? Varför tror du att just SD skulle ge dig det samhället? Varför skulle de göra det? Ställ dig frågan. Vad får du svar?

Nej jag frågar dig inte vad du vill ha för svar, jag undrar vad du får för svar. På riktigt.

I det riktiga livet utanför de sociala medierna, vad får du för svar då? Har SD något alls att ge dig då?

Ej faktaresistent

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips