Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Besegra cancer - med pengar från försvaret

Annons

Duktiga programledare leder oss genom en stjärnspäckad kväll med musik och underhållning. Vi lyssnade även på starka berättelser och fick en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Det var ett mycket bra och tänkvärt program och det är lite synd att det tiggs så mycket när det finns pengar att ta av, nämligen försvarets miljarder. Varför inte ta av dem?

Varför ska vi ha ett försvar? Island har inget och Danmark, Finland och Norge är inget att vara rädd för, annat än möjligen i skidsporter.

Ryssland är den stora faran enligt grabben från Bullermyren och numer krigsminister, vilken har missuppfattat dagens hotbild som inte sker med k-pistar utan förmodligen med helt annan teknik.

Enligt kunniga inom denna industri så tar den stora björnen vårt land inom en timme eller så och kanske deras karta enbart utvidgas genom mail.

Hur det än är, kära krigsälskare, så är det bra mycket bättre att forska i cancerns otäcka spridning bland människor, än att försvara ägodelar inom landets gränser.

Tomas Holst Dala-Järna

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons