Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Låt lag och ordning ha sin gång!

Annons

I flera år har kraven på ”hårdare tag”, fler poliser och ”lag och ordning” ökat. Inte minst högern har profilerat sig med dessa krav. Nu är det slut med allt flum, nu ska Svea rikes lagar tas på allvar!

Ofta har kraven hörts i samband med kriminella handlingar i våra mest utsatta förorter.

Men nu när Dalarnas rikaste person, Karl Hedin, varit föremål för handläggning av våra rättsinstanser, då blir det annat ljud i skällan. Då träder Ulf Berg och Martin Lundgren, företrädare för Jägarnas Riksförbund-Dalarna, fram.

Nämnas bör även att Ulf Berg är moderaternas främsta företrädare i länet. Båda känner ju Karl Hedin och kan försäkra att han är en hyvens man. Alltså är han oskyldig och har blivit utsatt för en rättsskandal!

Nu är det inte längre lag och ordning som gäller… Nej, här räcker det med att känna rätt personer för att slippa bli föremål för sedvanligt rättsförfarande.

Och Karl Hedin då? Han går ut (kanske inte helt otippat) och varnar för att vi kommer att få en stat liknande gamla DDR.

Att ägna sig åt något som i mycket liknar vänskapskorruption, att skapa ett samhälle där alla inte är lika inför lagen och inte ska behandlas lika - det är vad DDR ägnade sig åt.

Rättvisan kommer att ha sin gilla gång och jag skulle vilja föreslå att inte minst Ulf Berg och Martin Lundgren taggar ner och accepterar att lag och ordning och sedvanlig polis- och rättshantering får ha sin gång… även om ni är kompis med Karl.

Berit Fredricsson

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons