Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändarreplik: Ett klagande utan bättre vetande

Replik till Kjell Gustavsson som skrev "Var höll KD hus när regementet lades ner" i DD den 16 juli.

Ja, hör och häpna! Kjell Gustavsson undrar var KD höll hus när regementet lades ner. Ja, personligen var jag inte politiskt aktiv då, men mitt parti har alltid verkat för ett starkt försvar, även om du inte var vaken då, eller om du bara förträngt det. Först pläderar du för att lobbyister ska kunna påverka Hultqvist så Falun blir en möjlig lösning för ett regemente som är värt namnet. Då var jag på väg att ge dig tio poäng. Men nu tycks du yra utan ett sammanhang och försvarar Hultqvist för hans ämbete för att ta hänsyn till hela landet.

I min roll som kommunpolitiker ser jag gärna att Falun får möjligheten att ha ett regemente. Vet du vilka som monterade ned hela försvaret, har du koll på det? Inte var det Kristdemokraterna, den saken är helt klar.

Jag rekommenderar dig att ägna mer tid åt att lobba för Dalregementet än att vädra dina åsikter utan sammanhang. Försvaret är en stor fråga, även för en Dalkulla som jag.

Det räcker inte med att försvara Hultqvist, det är för lite!

Katarina Gustavsson (KD)

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips