Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insänt

Solen strålade och humöret var på topp när Immanuelskolan invigde sin nyupprustade skolgård. Barnen lekte och föräldrarna pratade med varandra.

Många hade slutit upp denna soliga höstdag och det blågula bandet var uppspänt i väntan på invigningen. >
Immanuelskolan har fått lekparksutrustning från en lekpark som lagts ned denna har man sedan restaurerat och ställt i ordning.
Skolgården har grävts upp och alla lekredskapen har grävts ner eller gjutits fast i marken. Ett femtontal ideella från framför allt församlingen Immanuel har hjälpt till och grävt och ställt i ordning under sommaren och en bit in på hösten detta år. >
De ideella som gjort skolgårdsprojektet möjligt avtackades med kort av rektor kerstin Kerstell och varma applåder från alla som kommit till invigningen.
Holger Larsson som drivit projektet klippte bandet med hjälp av Darius Slionskis. Efteråt >var det fika och >tipspromenad om skolgården, skolan, förskolan och fritids.
Förstapriset var en biobiljett.