Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insänt: Björn Skifs bitar gladde SPF-gäng

Annons

SPF Avesta och Hedemora åkte på en nostalgisk musikresa à la Björn Skifs och föreställningen ”Bitar ur mitt Liv”.

Två bussar fyllda med pensionärer från Avesta och Hedemora åkte på lördagseftermiddagen till ABB Arena i Västerås. Man inledde med mat och alla hade chansen att umgås en stund innan konserten. Efter en klimatrapport inifrån arenan återkom bussarna så deltagarna kunde förstärka sig med mer kläder.

Kön ringlade lång utanför fönstren men man tog sig fram genom publikhavet till sina platser där man kunde uppleva showen och egna minnen från olika årtionden.

Björn Skifs gladde med en superproffsig show där han fick med många delar från sitt artistliv från en lång karriär som folkkär underhållare under 50 år. Bildspel visades från Vansbro gossmusikkår, Slam Creepers, Eurovisionsschlager, Oppopoppa samt en klippdocka i Hemmets Veckotidning som rev ner många skratt.

Allt var inramat som i en musikal med olika ljusssättningar och en otroligt duktig 15-mannaorkester samt körsångare och dansare. Det bjöds på härlig musik som växlade mellan ballad och rockigare hits. Många sjöng med i gamla godbitar.

I en stor ishall blir inte alltid ljudet perfekt men helhetsupplevelsen tog man med sig hem på bussarna till Dalarna.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips