Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insänt: FUB Ludvika/Smedjebacken tog tåget till pannkakorna

Den 24 november var FUB Ludvika/Smedjebacken på en resa.

Målet var Kopparberg och ett stor lass pannkakor.

Man var 35 stycken deltagare från FUB i Ludvika och Smedjebacken som klev på tåget vid Ludvika station och samtliga såg fram emot en rolig eftermiddag med tåg och att sedan få äta ett rejält lass med pannkakor.

Väl framme i Kopparberg tog gruppen en liten promenad i det vackra vädret och målet var då det Swärdska huset där pannkakshuset finns. Där serverades man holländska pannkakor stora som pizzor.

Några åt pannkakor med sylt och grädde, medan andra åt med skinka och olika tillbehör. Det var goda pannkakor och alla blev mätta och belåtna. Man hann också sitta och prata och ha trevligt innan man gick tillbaka till stationen och tog tåget tillbaka till Ludvika.

Alla var väldigt nöjda med att vara ute och resa med sina kompis och var även överens om att det är kul att åka tåg. Det framfördes också önskemål om ytterligare tågresor framledes, kanske då till Falun för att äta hamburgare.

Framåt vårkanten väntar även en dagskryssning till Åland för de snart välberesta medlemmarna i FUB Ludvika/Smedjebacken.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips