Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insänt: Tempelbyggarnas Förgård firade 10 år

Den 24 november var det stort firande för det kvinnliga Ordenssällskapet Tempelbyggarnas Förgård i Falun.

Ett 30-tal personer deltog i firandet som inleddes med att Förgården hade ett Öppet Förgårdsmöte i Sinnenas Tecken, där man också bjöds på ett musikprogram på fiol och gitarr.

Att Förgårdsmötet var öppet innebar att även icke medlemmar och även män kunde delta i mötet. Något som inte minst åtskilliga bröder i syskonorganisationen Tempelriddareorden utnyttjade. Förgårdsmötet leddes av systrar från Förgårdens modertempel Mälardrottningen i Stockholm.

Efter mötet bjöds det sedan på "Sellnäsplanka" i ordenshusets matsal där det hölls flera jubileumstal. Bland annat från Förgårdens ledare Irene Fredholm, som berättade om det arbete som lagts ner under årens lopp och de förhoppningar man har om att bli tillräckligt många för att själva få starta ett Tempel.

Även Mälardrottningens CeremoniMästare Anita Edberg gratulerade Förgården och även flera av bröderna i Riddaretemplet Ariels Mästarråd lyckönskade sin systerorganisation till de första tio åren och delade dessutom ut en blombukett till var och en av de närvarande systrarna tillhöriga Förgården Falun.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips