Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jönsson kvar i Lasse Stefanz

Olle Jönsson stannar kvar i Lasse Stefanz. I ett pressmeddelande skriver sångaren att han sjunger med bandet redan till helgen.

Dansbandets frontfigur skapade stora rubriker tidigare i november när han plötsligt meddelade att han hoppar av. Nyheten kom i ett kortfattat mejl som överraskade övriga bandmedlemmar, som senare klargjorde att Jönsson är sjukskriven tills vidare.

Men på onsdagskvällen kom sångaren med nya besked – han sjunger med bandet på två spelningar i Kalmar och Oxie i helgen. ”Att sjunga och stå på scen är det jag kan allra bäst och det vill jag fortsätta med så länge hälsan tillåter. Jag vill inte skiljas från bandet som i över 45 år varit en stor och viktig del av mitt liv”.
”När det gäller min sjukskrivning är det en privatsak, det hoppas jag att ni alla respekterar. Nu vill jag bara koncentrera mig på vår musik igen”, skriver han och tillägger angående det plötsliga avhoppet: ”Jag är en person som går på känsla. Ibland tycker jag till innan jag räknat till hundra”.

Olle Jönsson var med och bildade Lasse Stefanz i Kristianstad 1967 och har varit med i bandet sedan dess. (TT Spektra)