Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KAIS nya serieledare efter storseger

Sjunde raka segern. Nya serieledare och två tjejer i toppen av poängligan. På söndagen vann man över Jönköping med 12-3.
– Just nu är det hur kul som helst att spela innebandy, säger poängliga-ledaren Anna Wijk.

En pigg och publikfriande innebandy bjöds det på under den första perioden och KAIS ledde med 5-1.
– Vi startade jättebra och hela den första perioden var det bra spel från vår sida, menade Anna.

Även i inledningen av den andra perioden var det riktigt fartfyllt spel från Moras sida och efter att förstafemman gjort mål i tre raka byten stod det 8-1. Då tappade man fokus och började slarvade med passningarna och på så sätt bjöd man in gästerna i matchen.
– Jag vet inte riktigt vad som händer, vi går ner oss rejält. Tyvärr ramlade vi in i det spel vi hade i inledningen av serien, när vi inte spelade bra i tre hela perioder. Sen tycker jag att det är en styrka att vi kan ta tag i matchen igen efter att vi haft en sämre period, säger Wijk.

Tog tag i matchen igen gjorde verkligen KAIS och förutom ett slumpmål för Jönköping var det stor Moradominans i den sista perioden och slutresultatet stannade vid 12-3 och nu leder man serien före IKSU. Båda lagen har exakt samma poäng och målskillnad men Mora har gjort ett mål mer än Umeålaget.

Ola Mopers