Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KAIS nya serieledare efter storseger

Sjunde raka segern. Nya serieledare och två tjejer i toppen av poängligan. På söndagen vann man över Jönköping med 12-3.
– Just nu är det hur kul som helst att spela innebandy, säger poängliga-ledaren Anna Wijk.

Annons

En pigg och publikfriande innebandy bjöds det på under den första perioden och KAIS ledde med 5-1.
– Vi startade jättebra och hela den första perioden var det bra spel från vår sida, menade Anna.

Även i inledningen av den andra perioden var det riktigt fartfyllt spel från Moras sida och efter att förstafemman gjort mål i tre raka byten stod det 8-1. Då tappade man fokus och började slarvade med passningarna och på så sätt bjöd man in gästerna i matchen.
– Jag vet inte riktigt vad som händer, vi går ner oss rejält. Tyvärr ramlade vi in i det spel vi hade i inledningen av serien, när vi inte spelade bra i tre hela perioder. Sen tycker jag att det är en styrka att vi kan ta tag i matchen igen efter att vi haft en sämre period, säger Wijk.

Tog tag i matchen igen gjorde verkligen KAIS och förutom ett slumpmål för Jönköping var det stor Moradominans i den sista perioden och slutresultatet stannade vid 12-3 och nu leder man serien före IKSU. Båda lagen har exakt samma poäng och målskillnad men Mora har gjort ett mål mer än Umeålaget.

Ola Mopers