Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kerstin måste träna hårdare

Bakom symbolspråk finns det stor anledning till eftertankar. Hur mycket allvar och hur mycket humor? Sanningen finns med all säkerhet på den långa linjalen som i det aktuella läget kan bli överdrivet men på sikt en bra vägledning.

Annons

Vid EM i Danmark har vi hört hur hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand ville ge Angelica Augustsson ”en spark i röven” när hon red fel väg på banan.
Dalatjejen Kerstin Larsson Englunds man ”Micke” hotade att sätta Kerstin ”på vatten och bröd” efter genomförda prestationer i dressyrtävlingen för ryttare med funktionsnedsättning. Detta enligt Svenska Rid-sportförbundet.
Vad man kan summera efter genomförda prestationer är att, nu är det inte hårt på internationella tävlingar – det är stenhårt.

Kerstin Larsson Englund och Laganso slutade elva med 64,28 procent och konstaterar att det bara är att åka hem och träna hårdare.
– Jag är besviken på både mig själv och Laganzo. Vi älskar att tävla men jag vill ha lite mer reaktion av honom. Han gjorde det bra, men jag gjorde misstag. Jag höll på att glömma den första serpentinen så den blev alldeles för stor. Och så var Laganso lite spänd i den livliga miljön, då går han och slickar sig om munnen och det slår också domarna ner på.
Segrade gjorde Pepå Puch från Österike på Fine Feeling på 75,40.
Nu är det laddning som gäller, för sista helgen i september är det dags för nor-diska mästerskapet i Danmark.

Olof Aspelin