Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunal chef slutar: "Det är mycket tråkigt"

Efter fem år har Kalle Johansson beslutat sig för att kliva av sin tjänst som personalchef i Smedjebackens kommun.

Läs även (Plus): Jakten på ny miljö- och byggchef snart i målgången

– Smedjebacken är inne i ett positivt och utvecklande skede med mycket på gång och jag är glad att varit med så här långt. Men jag känner att det är dags att lämna över till någon som kan ta frågor som rör personal till nästa nivå.

Så säger Kalle Johansson som efter fem år som personalchef i Smedjebacken nu väljer att kliva av – ett beslut som enligt ett pressmeddelande från kommunen föregåtts av en lång tids funderande från Kalles sida.

"Under åren har han arbetat operativt med personalfrågor i organisationen och känner nu att det är dags att lämna över till någon som kan jobba mer strategiskt", skriver man i pressmeddelandet.

Man är vidare noga med att poängtera att det inte ligger någon tvist bakom beslutet och Kalle Johansson kommer att arbeta kvar tills det finns en ny chef på plats.

– Det är mycket tråkigt att Kalle beslutat sig för att kliva av tjänsten men vi respekterar hans beslut, säger Kerstin Söderlund, kommunchef.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android