Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunen påstår att en grusplan är en park!?

Annons

Park- och- Fritidsförvaltningen har en alldeles egen syn på vad som är en park. En grusplan med tillhörande infart och där det står bilar parkerade emellanåt beroende på om det finns vägarbeten eller för att slippa stå på vändplanen när man ska bada etc.

Nu är det ett vägarbete på vår gata och därför har vi valt att ställa oss på grusplanen för att inte störa arbetet.

Som tack får vi parkeringsböter eftersom vi ställt oss i terrängen, vilket inte är sant eftersom det är en grusplan och Kommunen inte kan förändra orden efter behag.

Det finns inget som gör att det ser ut som en park som Kommunen påstår att det är (antagligen är det ingen som varit här och tittat utan bara läst innantill). Vi har nu blivit ombedda att ställa oss på matargatan vilket jag uppmanar alla mina grannar att göraeftersom att Dalatrafik kommer få ett H...e att köra slalom för att ta sig fram, för att inte nämna alla olyckstillbud som kommer att uppstå.

En riktigt

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel