Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konsert lockade 100-tal

En konsert på torsdagskvällen i Nås lockade över 100 besökare. Publiken fick höra sång av Maria Ljungström och Mats Lissjanis som ackompanjerades av Anita Granberg på flygel.

Annons

– En mycket uppskattad konsert, konstaterar Titti Löf, arrangör.
Titti Löf har funderat ett tag på hur hon skulle kunna presentera de lokala sångarförmågor som finns i bygden och särskilt starkt har hon känt för Mats Lissjanis och Maria Ljungström.
– Jag har hört dem var för sig och fick en idé om att arrangera en konsert där de uppträder tillsammans, berättar Titti Löf.

På torsdagskvällen var det så dags och konserten hölls i Nås kyrka och som ett inslag i evenemanget höll prästen Camilla Strömberg en kortare andakt.
De två sångarna bjöd på musik från olika musikaler och där fanns tongångar från bland annat Björn och Benny, men även musik som Marlena Ernman gjort känd.

Efter den knappt 1,5 timme långa konserten var det mingel och publiken på över hundra personer kunde då utbyta synpunkter på den konsert den precis hade lyssnat till.
– Alla verkar ha varit nöjda och självklart gav det lite mersmak att arrangera ytterligare något med lokala musiker och för en lokal publik, säger Titti Löf.

Sven Thomsen/DT