Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Korsnäs föll tungt borta

Två mål i mitten av första halvlek räckte för att Hofors skulle besegra Korsnäs.

Visserligen gjorde Korsnäs 2–1 i slutet av första halvlek, men närmare än så kom aldrig KIF.

– Vi skapade tillräckligt med chanser för att åtminstone få en poäng med oss, säger Korsnäs assisterande tränare Niklas Forslund.

– Men det ville sig inte och Hofors är bra när de får ledningen. De slår mycket långt och får fast bollarna i anfallszon och då blir matchen förryckt för oss.

– Vi får heller inte till det i boxen på alla våra inlägg, men vi tar oss dit och det är bra. Det är sista tredjedelen av banan som vi måste förbättra, fortsätter Forslund.

1–0 av Samba Mboob var ett riktigt turmål, i trängt läge slår han in ett inlägg på chans och får se bollen gå in i krysset bakom en chanslös Jonas Lönnroth.

– Det var ett sådant där mål man bara gör en gång under sin karriär, säger Forslund.

2–0 kom av bara farten någon minut senare då Samir Skrielj dundrade in en fin frispark. Reduceringen till 2–1 gjorde Petter Forslund när det återstod fem minuter av första halvlek, men närmare än så kom aldrig Korsnäs trots några fina lägen i andra halvlek.

– Vi hade några avslut där bollarna smet strax utanför stolpen, men Hofors hade också lägen så det hade kunnat bli 3–1 också.

– Det krävs en seger till på de fyra matcherna som är kvar, då ska kontraktet vara klart. Vi har allt i egna händer och jag är inte orolig för att vi ska åka ur, även om Rengsjö vann i lördags och det tajtade till sig, säger Niklas Forslund

Målen: 1–0 Samba Mboob (22), 2–0 Samir Skrijelj (25), 2–1 Petter Forslund (40).

Domare: Robert Johansson, Bollnäs.

Publik: 75.

Håkan Eriksson
hakan.eriksson@daladem.se