Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kurort vann före Mora Hotell

Varbergs kurort med Hawaiimassage vann första pris som ”Årets (spa-)behandling” i samband med TUR-mässan i Göteborg i helgen. Saxviken Spa/ Mora Hotell fick andrapriset för sin behandling med ljung och blåbärsolja.

SpaStar Awards har delats ut sedan 2008 av Spa Star International, i samarbete med en referensgrupp med erfarna spabesökare och en konsumentpanel.
Totalt var 14 svenska spaanläggningar nominerade till finalen i Göteborg, däribland Mora Hotell, vilket vi berättade om förra veckan. Det tävlades i sju olika kategorier och det var alltså i kategorin ”årets behandling” som någon hade nominerat Mora Hotell till.
I denna behandling packas fötterna in med en inpackning av ljung och blåbärsolja. Medan inpackningen verkar förses fötterna med en skyddande plastpåse och ovanpå detta en värmande socka, framtagen av Kicki Dahl på Mora Stickverkstad.

Berit Olars/DT