Annons
Vidare till dalademokraten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lasses andra nolla mot Mora


– Jag tycker hela laget gör det bra och har man marginalerna med sig och självförtroende så tar man puckarna i stället för att de slinker in.
– Och visst, det är alltid kul att hålla nollan mot Mora, säger Johansson som gör sin andra säsong i Västerås, sedan han lämnade Mora efter säsongen 2010/11.
Det spelade nästan ingen roll hur Moraspelarna försökte, antingen satt puckarna på benskydden eller så limmade Lasse dem i plocken.
– När Lasse är på humör släpper han inte in några puckar och han var den stora skillnaden mellan Mora och Västerås den här gången, berömmer VIK-tränaren Joakim Fagervall.

Johansson har ett år kvar på kontraktet med Västerås, men fortsätter han spela på den här nivån lär nog elitserieklubbarnas intresse vakna.
– Just nu är det VIK som gäller och skulle jag få något anbud får jag ta ställning till det då. Jag har i alla fall inte hört något ännu, säger Lasse Johansson och ler.
Det är klart att han i det här läget inte vill berätta någonting, utan väntar till säsongen är över.

Håkan Eriksson