Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lasses andra nolla mot Mora

Annons


– Jag tycker hela laget gör det bra och har man marginalerna med sig och självförtroende så tar man puckarna i stället för att de slinker in.
– Och visst, det är alltid kul att hålla nollan mot Mora, säger Johansson som gör sin andra säsong i Västerås, sedan han lämnade Mora efter säsongen 2010/11.
Det spelade nästan ingen roll hur Moraspelarna försökte, antingen satt puckarna på benskydden eller så limmade Lasse dem i plocken.
– När Lasse är på humör släpper han inte in några puckar och han var den stora skillnaden mellan Mora och Västerås den här gången, berömmer VIK-tränaren Joakim Fagervall.

Johansson har ett år kvar på kontraktet med Västerås, men fortsätter han spela på den här nivån lär nog elitserieklubbarnas intresse vakna.
– Just nu är det VIK som gäller och skulle jag få något anbud får jag ta ställning till det då. Jag har i alla fall inte hört något ännu, säger Lasse Johansson och ler.
Det är klart att han i det här läget inte vill berätta någonting, utan väntar till säsongen är över.

Håkan Eriksson